Wel eens een eigenaar van een autobedrijf horen zeggen dat het niet om auto’s draait in ’t leven…?

Wie Marco van Beek kent kijkt er niet vreemd van op. Een innovatief ondernemer die liever over mensen dan pk’s praat. Iemand met een scherp oog voor presentatie: zijn premium cars staan voortaan in de ereloge, op een absolute A-locatie. 

Marco van Beek (dealer van Mercedes-Benz-, Audi- en BMW occasions) werd in 2012/2013 verkozen tot BOVAG Autobedrijf van het Jaar. Na ruim tien prachtige jaren in Thij wordt het succesverhaal vervolgd in het gloednieuwe bedrijfspand in Steenwijk.

De entourage is groots, de sfeer stoer industrieel. Een beetje zoals de ondernemer zelf: ruwe bolster, blanke pit. Hierbinnen draait alles om de ultieme beleving. Met royaal ruimte voor sales, service en een professionele fotostudio. Stamtafel voor de lekkerste verse bonenkoffie en ‘emoties op wielen’ die Marco’s eigen levensverhaal vertellen. 

Marco van Beek gaat fullspeed de toekomst in. 
Een mooi moment om te delen.
 

OPEN HUIS

Stap binnen in de autowereld die
Marco van Beek Premium Cars & Car Service heet.

Zaterdag 13 juli, tussen 10.00 en 16.00 uur, bent u welkom bij het open huis in het gloednieuwe bedrijfspand aan de Ruxveenseweg 6 in Steenwijk

 

‘We zijn super trots dat dit avontuur geslaagd is en willen iedereen graag laten zien wat we in huis hebben. Tot ziens op zaterdag 13 juli’